Bemutatkozik a Club Of Comfort

Bemutatkozik a Club Of Comfort

Nemtől és kortól függően, minden korosztálynak megvannak a kedvenc alapdarabjai, amelyekre ruhatárát építi. Straight, skinny, slim fit – ezek bizony mind nadrágtípusok, amelyekkel nem árt tisztában lenni, ha igazán trendi fazont szeretnénk választani.

Skinny és slim fit fazonok

A skinny fazonú nadrágok dereka kicsit alacsonyabban van szabva, ezért rövidebb pólóval, vagy biciklizéshez nem ajánlott, hiszen előrehajlásnál, leülésnél óhatatlanul is kissé le fog csúszni. A nadrág szára keskenyebb, bokában is szűkített, így erősebb, izmosabb vádli esetén kényelmetlen lehet.

Jelenleg ezt a fazont főként a fiatal, vékony testalkatú felnőtt korosztály részesíti előnyben. Egy szűkre szabott zakóval és egy elegáns bőrcipővel kitűnő választás lehet a hétköznapokra, az irodába. Persze, mint mindig nem csak a fazon, hanem a nadrág anyaga is jelentősen meghatározza, milyen alkalmakkor hordhatjuk.

A stílusos eleganciát képviselő Club of Comfort márka a hagyományos fazonok kedvelői számára kényelmes és lezser megjelenést kölcsönző modelleket kínál.

A slim fit fazont igazán vékony lábakra tervezték, inkább a tini fiúk és a szálkásan sportos férfiak nadrágja. Mivel ez egy igazán szűk nadrág, ezt már nem az igazi farmer anyagból szabják, hanem elasztánnal keverik, ennek köszönhetően követi a lábak vonalát. A slim nadrágokhoz inkább pólókat, lezserebb ingeket és sportcipőt érdemes választani.

Ha azonban mégis a hagyományos vonalú nadrágokból választanánk, akkor jó hírünk van, hiszen végre elérkezett hazánkba is a Club of Comfort márka. A brandet jellemzően stílusos és magabiztos férfiak választják, akik már nem ismernek megalkuvást, ha a minőségről és a kényelemről van szó.

A Club of Comfort a német minőség címkéje, nadrágba varrva

A stílusos férfiak címkéje

Az észak-német márka központja Großefehn településen található, körülbelül 60 kilométerrel Oldenburg felett. A cég több mint hatvan éve gyárt nadrágokat, és büszkék arra, hogy a mai napig is minden Club of Comfort nadrág Európában készül.

Tervezőik olyan férfi nadrágokat álmodnak meg, amelyek valódi különbséget jelentenek! Minden alkalomhoz találhatunk stílusos darabokat, amelyek nem csak látványban és anyagválasztásban meggyőzőek, de a maximális kényelmet is garantálják.

A stílusos eleganciát képviselő Club of Comfort márka a férfiak számára kifogástalan megjelenést, tartós anyagokat és kényelmes hosszú távú viselést kínál.

Kollekcióik a városi utcai ruhák széles választékát, a modern farmertől kezdve, az exkluzív gyapjú megjelenésű üzleti viseleten, illetve a luxus kordbársony nadrágokon át, a kiváló pamut és az első osztályú funkcionális nadrágokig, mindent lefednek. A márka egyik kedvelt darabja az úgynevezett chino nadrág, amely vékony anyagú, tavaszi-nyári vászonnadrág. Csípőnél és a bokánál kissé szűkített, még a comb és térd körül bővebb fazonú. Mivel elsősorban a lazább, üzleti öltözékek alapdarabját képezi, ezért jellemzően tengerészkék, homok vagy teveszínekben kaphatók.

Praktikus szabás és varrásmegoldások

Az anyagválasztás során figyelembe veszik a komfort fokozatot is. A legtöbb modell tartalmaz némi elasztikus anyagot is, így kevésbé gyűrődnek. Ezért ideálisak lehetnek például hosszabb repülőutakra vagy üzleti megbeszélésekre.

A klasszikus szabások mellett, természetesen a trendekhez is igazodnak. Az élvonalbeli szabásokat olyan praktikus funkciókkal kombinálják, mint az okoszseb, amelyben biztonságban tudhatjuk a mobilunkat vagy a rejtett biztonsági zseb, amelybe készpénzt vagy aprópénzt is helyezhetünk.

A kényelmet pedig csak fokozza, hogy az elasztikus anyagnak köszönhetően a derékpánt is rugalmas, így a nap folyamán mindig igazodik a test vonalához. Ráadásul minden nadrágban megtalálható az ing rögzítését megkönnyítő varrásmegoldás, ezáltal elkerülhető, hogy folyton kicsússzon az ing a nadrágból.

Az átlagos konfekció méreteken túl gondolnak a nagyon magas vagy épp nagyon alacsony, de akár a nagyobb méretek képviselőire is. Ezek a fazonok nem csak méretben, hanem szabásvonalban is illeszkednek viselőjükhöz, ezáltal elkerülve az oversize, „lebernyeg” hatást.

High-tech szövetek

A stílusos eleganciát képviselő Club of Comfort márka Thermolite®, Coolmax®, Coldblack® és Ecorepel® High-Tech szövetekkel szolgálja a kényelmes viseletet.

A márka kiváló minőségű high-tech szöveteket használ, mint például a Thermolite®, Coolmax®, Coldblack® és Ecorepel®. A 2020-as tavaszi/nyári kollekciójukban dobták piacra a rendkívül könnyű Cera Fresh anyagból készült nadrágokat. Ezek az anyagok mind a hőmérséklet szabályozást segítik elő, légáteresztőek, távol tartja a hőt a testtől, ezáltal ideálisak még a forró nyári napokon is. Emellett a légáteresztő szövet ráadásul könnyen karbantartható.

A márka egyik zászlóshajó kollekciója a "Wool Look". Ez a nadrág klasszikus gyapjú megjelenésű, de kényelmes pamutból vagy pamut és rugalmas anyag keverékéből készül.

A márka az Oeko-Tex® Standard 100 szabvány szerint tanúsított, ami azt jelenti, hogy a gyártás során felhasznált szövetek ártalmatlanok az emberre és a környezetre egyaránt.

Kiegésztők

A stílusos eleganciát képviselő Club of Comfort márka nem csak a ruhadarabokkal, de a különféle kiegészítőkkel is kiszolgálja a vásárlók egyedi igényeit.

A Club of Comfort márka termékei között nem csak nadrágokat, hanem kiegészítőket is találhatunk. Klasszikus, letisztult fazonú bőröveket is kínálnak, amelyekkel még elegánsabbá tehetjük a megjelenésünket.

Related Posts
  1. A Zagger bemutatja: PME Legend, az amerikai klasszikus A Zagger bemutatja: PME Legend, az amerikai klasszikus
  2. s.Oliver, egy európai sikertörténet s.Oliver, egy európai sikertörténet
  3. Amit az inggallérról tudni érdemes Amit az inggallérról tudni érdemes
  4. Amikor apa játszósba öltözik Amikor apa játszósba öltözik