A Zagger bemutatja: PME Legend, az amerikai klasszikus

A Zagger bemutatja: PME Legend, az amerikai klasszikus

Mindannyiunknak szükségünk van példaképekre, legyenek akár bajnok sportolók, lázadó rocksztárok, háborús veteránok, vagy „hétköznapi” hősök. Utóbbiak közül a pilóták - és űrhajósok - örvendenek talán a legnagyobb népszerűségnek. A vadászgépek topgun pilótái gyorsaságukról, hihetetlen reflexeikről és sok esetben vakmerőségükről híresek, gépeik karcsúk és villámsebesek. A tehergépek ezzel szemben robosztus monstrumok, melyekről, amíg a kifutón állnak el sem hisszük, hogy képesek a levegőbe emelkedni. És mégis.


A teherpilóták a világ minden részére, még háborús övezetekbe is eljuttatják az óriás gépmadarakat kincset érő rakományaikkal: emberekkel, élelmiszerrel, gyógyszerekkel, párnákkal, takarókkal, vízzel. Védjegyük a megbízhatóság, állhatatosság, kitartás és természetesen a bátorság. Ezek azok a tulajdonságok, amelyekre alapozva 25 évvel ezelőtt életre hívták a PME Legend márkát.

PME Legend, a funkció és forma tökéletes elegye

A PME Legend tervezésekor ugyanazokat a gyakorlatias szempontokat vették figyelembe, amire az amerikai teherpilótáknak mindenkor szükségük lehet: tartósság és praktikum, a funkció és a forma tökéletes kombinációjában. Ennek megfelelően a márka üzenete is a szélsőséges helyzetekben való helytállásról, kalandról, erőről, szakértelemről és a tökéletes komfortról szól. 

PME Legend, egy életforma mementója

A teherszállítás folyamatos alkalmazkodást igényelt anno a pilóták részéről, sok esetben hűtés-fűtésrendszer sem állt rendelkezésre. Legyen a helyszín egy buja őserdei leszállópálya Kolumbiában, Ausztrália forró, vörös homokkal borított sivataga, vagy Nepál zord hegyektől övezett határvidéke, a pilóta öltözékének minden körülményhez tökéletesen kell alkalmazkodnia. Életben és egészségben, munkaképesen kell tartania viselőjét. Márpedig ezek a kritériumok olyan tartósságot követelnek meg, amit egy átlagos konfekciótól nem várhatunk el. Az alacsony hőmérséklet, a nagy magasság, a fel- és leszállás kihívása és ennek megfelelően a légnyomás változására sincs felkészülve egy általános használatra szánt sportcipő, vagy bakancs. 

A PME Legend bőrkabátjai tökéletes kényelmet kínálnak a leghidegebb időszakokban is.

A PME Legend azonban kifejezetten ezekre az igényekre specializálódott, tetőtől-talpig!

A márka nemcsak a kabátok és farmerek területén képviselteti magát, de az alsóruházat, a kötött ruházat és a cipők terén is kiemelkedő minőséget nyújt az időjáráshoz alkalmazkodó, funkcionális, jól szellőző, a mozgásszabadságot támogató kollekcióival. A PME Legend pulóverek, mellények, kabátok és egyéb felsők a klasszikus árnyalatok mellett trendkövető színekben is rendelhetők.

Színeiben a klasszikus korszakra jellemző fekete, fehér, szürke, kék mellett a trendkövető árnyalatok is választhatók csakúgy a pólók, mint a pulóverek terén.

A PME-333 kollekció

A PME Legend 25. évfordulójára egy új kollekció került forgalomba, a PME-333, mely a Douglas DC-3 repülőgép legendás pilótáinak tiszteletére tervezett, autentikus ruházat

A PME-333 kollekcióban egyesül a korszakra jellemző esztétikum és a 21. századi minőség. A komplett kollekció a bőrkabátokat, az ingeket, pulóvereket, farmereket, illetve egyéb nadrágokat kínál, és egyúttal egy teljesen egyedi történetet mesél.

A PME Legend nadrágmodelljei rövidek és hosszúak egyaránt tökéletes mozgásszabadságot biztosítanak.

Minden eleméhez tartozik ugyanis egy címke, amely röviden elmeséli az eredeti darab történetét, a funkciójának bemutatásán keresztül. Például a klasszikus, báránybőrből készült bombert úgy tervezték, hogy megtartsa a testhőt és kényelmet biztosítson a bevetéseken. Az ujjak rendkívül merevek, hogy stabilitást és támogatást adjanak a pilóták számára, és csökkentik a karokra nehezedő nyomást. Az új PME-333 verzió ötvözi a jelenkor kényelmet és anyagtechnológiáját az autentikus funkcionalitással és a léleknek kellemes nosztalgiával.

A PME-333 kollekció korlátozott számban készül, minden tétel egyedi számozású, és csak néhány kiválasztott üzletben érhető el.

Az A-2-es bőrkabát

A PME-333 kollekció kiemelkedő darabja a különleges A-2 repülő kabát. A modellt, amiről mintázták, 1934-ben adták ki.

Mivel a klasszikus repülőgépekben nem voltak fűtött pilótafülkék, sem rakterek, a pilóta kabátok fő célja az volt, hogy melegen tartsák viselőjüket. A 2017-es verzió kiváló minőségű bőr alapanyagból készült, és természetesen vízálló tulajdonsággal rendelkezik.

PME Legend kiegészítők

Az igényekre reflektálva a PME Legends természetesen kiegészítőkkel is előállt, amelyek között övek, táskák, sálak, sapkák és baseball sapkák szerepelnek zömmel, de a szemfüles vásárló a méltán híres, kardamom, bors, szantálfa és pézsma illattal jegyzett PME Legends parfümmel is találkozhat.

A PME Legend a modernkori igényeknek megfelelően a kiegészítő kollekcióival is a mindenkori komfortérzetet támogatja.

A márka értékének és kvalitásának megfelelően szinte kínálja magát. Kitűnő ajándékötlet a szeretteink számára, de akár magunkat is bátran meglephetjük egy jól kiválasztott darabbal.

Related Posts
  1. Bemutatkozik a Tommy Hilfiger Bemutatkozik a Tommy Hilfiger
  2. s.Oliver, egy európai sikertörténet s.Oliver, egy európai sikertörténet
  3. Amit az inggallérról tudni érdemes Amit az inggallérról tudni érdemes
  4. Amikor apa játszósba öltözik Amikor apa játszósba öltözik