Rólunk

Szeretnénk, ha minél több, nagyméretű ruhát viselő ember megtapasztalná: 

Nem kell többé kompromisszumot kötni az öltözködésben!

Ugyanis nem könnyű a helyzete azoknak, akik stílusos megjelenésre vágynak, extra méretben. A divatcégek és a forgalmazók sokáig nem akartak tudomást venni arról, hogy bizony az XL méreten felül is léteznek emberek. Sokáig élt az a tévhit, hogy a divat csak a konfekcióméret határáig terjedhet, emiatt sokan bele is törődtek, megalkudtak azzal a kevés lehetőséggel, amit a piac kínált. Pedig ezeknek az embereknek ugyanúgy igényük van a magabiztos megjelenésre, mint bárki másnak!

Szerencsére változik a világ, ha lassan is, de egyre nyitottabbak a neves tervezők arra, hogy nagyméretű kollekciót is piacra dobjanak, illetve az utóbbi néhány év során olyan márkák fejlődtek nemzetközivé, akik kizárólag plus size divattal foglalkoznak. Sikerük abban rejlik, hogy felismerték az igényt a divatos darabokra, valamint pontosan ismerik a célcsoport öltözködési nehézségeit, így olyan extra megoldásokat is alkalmaznak a gyártás során, ami jóval kényelmesebbé teszi a ruhák viselését.

Üzletünket azzal a céllal alkottuk meg – több, mint tíz évvel ezelőtt, 2007-ben – hogy hazánkba is elhozzuk a választás lehetőségét a nagyméretű ruhát viselő férfiaknak!

Létrehoztunk egy olyan  helyet, ahol komfortos környezetben, profi tanácsadók segítségével válogathatnak a legjobb plus size kollekciók közül 2XL-től egészen a 8XL méretig.

Köszönhetően a forgalmazott márkák sokféleségének, szinte mindenki megtalálja a hozzá közel álló stílust és ha kell, „tetőtől talpig” fel is öltözhet nálunk, mert a pizsamától az alsónadrágon át a sportruházaton keresztül az üzleti eleganciáig, nálunk tényleg mindent megtalál egy helyen!

 Ha az otthon kényelméből intézné inkább a vásárlást, látogassa meg webshopunkat, ahol részletes leírást talál minden termékről.

Ha esetleg bizonytalan a ruhaméretet illetően, ide kattintva segítségül hívhatja speciális mérettáblázatunkat.

 Kérdés esetén keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Várjuk szeretettel,

az AllSize csapata