Férfi alsóneműk a hagyományostól a hivalkodóig

Férfi alsóneműk a hagyományostól a hivalkodóig

Annyit beszélünk a női fehérneműről, alsóneműről, hogy sokszor teljesen megfeledkezünk a férfiak alsó ruházatáról. Pedig rengeteg modell, fazon, szín, minta és anyag közül lehet választani. Persze azt is leszögezhetjük, hogy az ideális férfi alsónadrág típus mindenkinek más és más. Míg az egyik ember a boxer alsót kedveli, mások a fecske alsónadrág vagy éppen a hagyományos férfi alsónadrág mellett teszik le a voksukat. Érdemes minden fazont kipróbálni, kitapasztalni, mert ha megtaláltuk a nekünk való fazont, a megfelelő minőségben, akkor az igazán fontos és kényelmes társunk lesz a mindennapokban! Most következzen néhány tipp és információ, ami segíthet a megfelelő alsónadrág kiválasztásában!

Férfi alsónadrág típusok

A férfi alsónadrág típusok hallatán először a sokféle szabás, fazon jut eszünkbe, pedig szín és anyag szempontjából is óriási a választék. A férfiak többségének van egy kedvelt férfi alsó fajtája, és – igény szerint – ebből tart a komódban több színt, esetleg mintás vagy egyszínű darabokat.

Az alsónadrág mondhatni folyamatosan a viselőjén van, sokan alváshoz is viselnek legalább egy alsót, például pizsama nadrág helyett. Ezért is kiemelten fontos, hogy minden férfi a számára legkényelmesebb alsóneműt válassza, hiszen nem mindegy hogyan érzi magát benne nap, mint nap. Nincs annál kellemetlenebb, mint amikor itt-ott szorít a fecske vagy éppen túl laza a boxeralsó, nem adja meg azt a tartást és magabiztos fellépést, amit elvár tőle a viselője.

A férfi alsóneműk fazonjai a hagyományostól a hivalkodóig terjednek. A számos modell közül a stílusunk és a kényelem figyelembe vételével érdemes válsztani.

Férfi alsónadrág anyaga

Közel sem mindegy, honnan és milyen minőségű férfi alsót szerzünk be. Egy alsónadrágot éveken át megelégedéssel szeretnénk használni, ráadásul ezek minden nap használatban vannak, gyakori mosásnak vannak kitéve, és a bőrrel is folyamatosan érintkeznek. Elvárás, hogy akár hagyományos férfi alsónadrág, akár boxer vagy fecske alsó a kedvenc, legyen jó nedvszívó, illetve jól szellőző anyagból! Ma már nem állja meg a helyét az az elképzelés, hogy csak a pamut alsóneműk lehetnek megfelelőek. Számos olyan nagyszerű anyag vagy anyagkombináció létezik, amelyek kiválóan szívják az izzadságot vagy éppen annyira puhák, testformához igazodók, hogy tökéletesen alkalmasak sportoláshoz, kerékpározáshoz vagy bármilyen egyéb testmozgáshoz! Egy minőségi alsó ma már nemcsak pamut lehet, a modern lyocell, ami extra nedvszívó vagy a rugalmas jersey szintén kedvelt alapanyagok a fehérnemű gyártásban.

A férfi alsóneműk fazonjai a hagyományostól a hivalkodóig terjednek, de a szabás mellett fontos a fehérnemű anyaga, anyagösszetétele a kényelem érdekében.

Boxeralsó, a többség választása

A boxerek népszerűsége hosszú ideje töretlen. Éppen ezért ma már a boxereken belül is megkülönböztetünk többféle típust. A francia boxer szűkebb fazonú, a szára rövidebb. Ennek létezik hosszabb szárú változata is, ezt sport boxernek nevezik. Kényelmes, funkcionális, általában nagy kedvenc a férfiak körében. A hagyományosabb, bővebb szárú boxerek laza viseletet biztosítanak, jól szellőznek, viszont hajlamosak lehetnek felgyűrődni a nadrág alatt, ezért túl szűk nadrágok alá nem megfelelőek. A boxer alsókból léteznek csípőig érő és derékmagasságig érő fazonok is, minden elváráshoz, minden testalkathoz van optimális szabás!

A férfi alsóneműk fazonjai a hagyományostól a hivalkodóig terjednek. A népszerű boxeralsók közt minden elváráshoz, minden testalkathoz van optimális szabás.

Fecske, avagy a klasszikus

Az egyik nagy klasszikus a fecske alsónadrág. Tökéletes tartást biztosít, sőt, mondhatni, hangsúlyozza a természetes idomokat. Elegáns ruhák, öltöny, frakk, szmoking alá mindenképpen ajánlott a viselése, mert megbízható, stabil tartást nyújt, nem gyűrődik a vékony nadrágok alatt. Kellemesen simul a testhez, de alváshoz nem ajánlott. Ennek oka, hogy túl közel nyomja a heréket a testhez, ettől felmelegszenek, ami hosszú távon nem egészséges. Vaskosabb combú, fenekű férfiaknak kifejezetten ajánlott az Y fazonú fecske alsó, mert nem szorítja el a combot, nem vág be sehol. Ezt a fazont sokan idejétmúltnak gondolják, pedig előnyösebb megjelenést tud biztosítani, és bizonyos ruhák alatt elsőként választandó férfi alsónak számít! Aki nem szereti mindennapi viseletként hordani, annak is ajánlott 1-2 darab beszerzése, egy elegánsabb megjelenés nélkülözhetetlen darabja a fecske alsónadrág.

A férfi alsóneműk fazonjai a hagyományostól a hivalkodóig terjednek. A hagyományos fecske tökéletes tartást biztosít és hangsúlyozza a természetes idomokat.

Tanga, egy igazán ellentmondásos darab

Van, aki szereti, van, aki viszolyog tőle. Egyesek pedig Tom Cruise-ra hivatkozva szeretnék népszerűsíteni a férfi tangát: azt állítják, hogy a világsztár szerint a tanga nagyon csinos és nem utolsó sorban kényelmes viselet. Ha nehéz jelenetre vagy stresszes napra készül, mindig tangában indul el, hiszen így sokkal szabadabban és komfortosabban érzi magát. Ez persze így, ebben a formában nem igaz! A „források” elfelejtették megemlíteni, hogy a sztár a kaszkadőr-mutatványokhoz, húzósabb akciójelenetekhez viseli ezt a különlegesnek minősülő darabot. Hiszen sokkal rugalmasabban, komfortosabban lehet benne mozogni.

Related Posts
  1. A Zagger bemutatja: PME Legend, az amerikai klasszikus A Zagger bemutatja: PME Legend, az amerikai klasszikus
  2. s.Oliver, egy európai sikertörténet s.Oliver, egy európai sikertörténet
  3. Amit az inggallérról tudni érdemes Amit az inggallérról tudni érdemes
  4. Amikor apa játszósba öltözik Amikor apa játszósba öltözik