ÁRUCSERE, REKLAMÁCIÓ

Tájékoztatjuk, hogy az áru átvételének napjától 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól.   A vásárlástól való elállási szándékát az uzlet@allsize.hu e-mail címen tudja jelezni. Az e-mailnek tartalmaznia kell a bankszámlaszámot, melyre a vételárat visszautaljuk.   Az áru visszaküldéséről a megrendelő gondoskodik, illetve a visszaküldés díja a megrendelőt terheli. FONTOS tudni, hogy csak sértetlen, viseletlen, eredeti csomagolásban és gyári címkékkel ellátott árut veszünk vissza.

A visszaküldés címe: ALLSIZE ÜZLET - Újbuda Center, 1117 Budapest, Hengermalom út 19-21. Az ALLZA TRADE Kft. követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából az árun keletkezett kárnak megtérítését.
Az áru személyes cseréjére az ALLSIZE ÜZLETBEN van lehetőség: ALLSIZE ÜZLET - Újbuda Center, 1117 Budapest, Hengermalom út 19-21.                                                              

Nyitva:
Hétfő - Szombat: 10.00 - 19.00
              Vasárnap:  10.00 - 16.00             

Amennyiben elállt a vásárlási szándékától a visszaküldött termék átvételét követően, legkésőbb 30 napon belüla ALLZA TRADE Kft. az áru ellenértékét visszatéríti a vásárlónak.